06-21220983
email@bt-dt.nl

Onze Filosofie

De afgelopen jaren zijn vele duizenden organisaties weer gaan groeien, zowel in aantal werknemers als in omzet en resultaat. Duizenden andere bedrijven zijn overgenomen, samengegaan, of juist gestart. Al die verschillende focus op groei en verandering heeft voor de interne organisaties geleid tot een flinke impact op het gebruik van de informatie, communicatie en processen. De gevolgen kunnen zijn dat de groei wordt tegengehouden en in veel gevallen zelfs verlies van klanten, omzet of nog extremer… faillissement. De grootste verliezers hier zijn de gezinnen. En daar vinden wij wat van!

Mochten we de juiste kennis niet in eigen huis hebben, werken we met partners die het wel weten. Om sámen een oplossing te vinden.

 BtDt weet als geen ander dat het vaak echt anders kan. Onze overtuiging is dat door het juist inzetten van de bescihikbare informatie, communicatie en processen een hele goede focus op de doelen en resultaat haalbaar is. Wij streven naar duidelijke interne en externe communicatie, informatie en strakke processen. En omdat we daar al jaren mee bezig zijn hebben we dat erg vaak gedaan.

 

Wij maken goed vormgegeven websites en webwinkels welke makkelijk te vinden zijn. We zorgen voor een goede analyse van de vele informatie die daaruit beschikbaar komt. Deze informatie moet veilig zijn en voldoen aan de wettelijke regelgeving, zodat de informatie die beschikbaar is met vertrouwen gebruikt kan worden. Ook de sociale media zijn geen onbekenden voor ons. Door de juiste tools te gebruiken, kunnen we de processen van A tot Z voor de organisatie creeëren, bewaken èn durven we deze veilig over te dragen door het geven van een juiste begeleiding en training. Mochten we de juiste kennis niet in eigen huis hebben, werken we met partners die het wel weten. Om sámen een oplossing te vinden. Onze kennis kan worden ingezet in zowel hele grote als kleinere organisaties, stichtingen en zelfs bij ZZP-ers. We zijn overal geweest en hebben het allemaal gedaan. Zo zorgen we samen voor een stabiele omgeving die helemaal klaar is voor de toekomst.

Wie BeenThereDoneThat